BINE  AȚI  VENIT  ! 

       INCON IMPEX realizează lucrări profesionale de  hidroizolații terase, termohidroizolatii,  izolații termice, lucrări de ignifugare și tratare a lemnului, precum și servicii de amenajări interioare și exterioare. 
 
        Înființați în 1994,cu vastă experiență în domeniul hidroizolațiilor și termohidroizolatiilor, am întâlnit toate situațiile posibile care creează probleme cu infiltrațiile de apa pe terasele construcțiilor.  
 
      Echipa noastră  vă propune și asigură  cele mai eficiente soluții pentru rezolvarea  acestor probleme, de aceea folosim materiale de foarte bună calitate, membrane bituminoase cu ardezie și armate cu polyester ,de la cei mai buni producători. Aceste lucrări se pot executa în mai multe variante, atât la construcțiile noi cât și pentru refacerea hidroizolației la construcțiile vechi. 
 

      INCON IMPEX  este atestată   ISO 9001 privind  SISTEMUL  DE  MANAGEMENT AL CALITĂȚII, pentru LUCRĂRI DE ÎNVELITORI, ȘARPANTE ȘI TERASE  LA CONSTRUCȚII .

      Executăm ignifugari pentru construcțiile cu poduri din lemn, cu soluții omologate de Centrul Național pentru Securitatea la Incendiu și Protecția Civilă.  Ignifugarile sunt obligatorii pentru construcțiile și structurile din lemn , unde riscul incendiilor este ridicat.   

     INCON  IMPEX  este autorizata  de către Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă , să efectueze lucrări în domeniul apărării împotrivă incendiilor. 


                                             SERVICII  OFERITE  DE  INCON  IMPEX : 

            HIDROIZOLAȚII TERASE  - elimină problemele care apar din cauza infiltrațiilor de apă;
 
          IGNIFUGARE PODURI LEMN  presupune aplicarea unor soluții ignifuge și este o cerință  pentru îmbunătățirea gradului de rezistență la foc a unei construcții. 
 
          ACOPERIȘURI DIN TABLĂ TIP LINDAB - montare  tablă tip Lindab;
 
          IZOLAȚII TERMICE - tencuială devine rezistentă la apă, nu se mai formează igrasie, iar prin peretele astfel izolat transferul termic este mult diminuat: iarna ține căldură, vară menține răcoarea. 
 
          TERMOHIDROIZOLATII - recomandate la construcțiile noi, oferă protecție împotriva infiltrațiilor de apă și micșorează pierderile de căldură.
 
            AMENAJĂRI - lucraƒri de finisaje exterioare  și interioare. 
           
        GARANTIE  DE  10 ANI PENTRU  LUCRĂRILE  DE HIDROIZOLAȚII  TERASE 
        PLATA  ÎN  RATE PENTRU ASOCIAȚIILE   DE  PROPRIETARI 

Incon Impex
 Bucureşti
Str. Atmosferei, nr. 1, Sector 6

Telefon:
0722.764.272
0733.929.001

E-mail:
 inconimpex@yahoo.com

 

Ultimele cautari

:: lemn :: constructii :: poduri ::